Asırlık Çınar Evi sakinlerine ev kazaları bilinçlendirmesi

KOCAELİ (İGFA) –  İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Asırlık Çınar Evleri, bilgilendirici eğitimler ve seminerlere devam ediyor. 

Bu kapsamda İş Güvenliği Uzmanı Tan Küçükbalkan ve İzmit Belediyesi İş Yeri Hekimi Aycan Canumut  Ev Kazaları konulu seminer verdi.

İş Güvenliği Uzmanı Tan Küçükbalkan ve İş Yeri Hekimi Aycan Canumut, Asırlık Çınar Evi sakinlerine yaş alma döneminde evlerimizde ve diğer yaşam alanlarımızda başımıza gelebilecek olası kazalar hakkında bilgi verdi. Katılımcılar düşme, çarpmalar, kesikler, yabancı cisimlerle boğulma, tıkanma, zehirlenme, yanıklar ve elektrik çarpması gibi konularda yapılacak tedavi ve tıbbi bilgilerle bilgilendirdiler.

By Ersin

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Pulibet Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş - Bedava İnternet - Kocaeli Haber - İlaç Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Meyve Özleri - Hasta Yatağı - Hasta Yatağı - Hasta Yatağı - Tiktok Takipçi Satın Al - İqos -